Cum să seduci un tip dacă ești gay?

Cum să seduci un tip dacă ești gay?

Cum să seduci un tip dacă ești gay?
21.06.2020

Orice homosexual se întreabă: «cum să seduci un tip?». Nu există un răspuns universal, deoarece băieții sunt mulți și toți sunt diferiți. Cu toate acestea, puteți dezvolta o «strategie de captivitate» a unui bărbat independent și liber.

Deci, înainte de a începe o campanie ofensivă, tu, ca un bun general, trebuie să te hotărăști cu scopul: ce vrei să ajungi în cele din urmă?

Ținta 1. Există un anumit obiect pe care nu-l cunoașteți, dar doriți să faceți sex cu el. După o noapte furtunoasă de dragoste, veți încerca să uitați mai repede de el.

Ținta 2. Obiectul este familiar pentru o lungă perioadă de timp și doriți să vă culcați cu el. Nu este exclus că după o noapte furtunoasă o sa doriți să continuați relația.

Acum cănd v-ați decis puteți acționa.

Strategia pentru obiectivul 1

Ai cel mai ușor adversar, pentru că el nu va rezista chiar atunci când începi să-l cucerești, dar este cu condiția ca obiectul pofta nu este un adversar al iubirii de același sex. Principalul lucru este că, în timpul campaniei dvs. Ofensive acesta nu a fost capturat de un cuceritor mai agil în scopuri proprii. Deci, nu te mai plimba în prin jurul lui, ci treci direct la acțiune.

De obicei, luptele se desfășoară la o petrecere privată sau într — un club de noapte, un bar, ceea ce înseamnă că ispititorul va abuza de alcool-exact ceea ce avem nevoie, persoana care a băut mult mai ușor merge la acțiuni impulsive. de multe ori, uita-te în direcția lui, atunci când el atrage atenția asupra ta nu ezita și nu-și retragă ochii, dimpotrivă, se lipesc în ea cu ochii lor țipând «vreau». Invită — l să danseze și în timpul dansului cu atenție, ca și în cazul în care din neatenție, atingeți zonele sale erogene-aceasta îl va rupe, pur și simplu aduceți-l într-o astfel de stare, astfel încât să nu vă poată refuza.

În timp ce obiectul este fierbinte, invitați-l să continue comunicarea într-un mediu mai intim și primind un răspuns pozitiv, apucați-l fierbinte și acționați. O să vă desparți de dimineață, poate că nici măcar nu-ți v-a cunoște numele.

Dacă cel ales este încă hetero, atunci este puțin mai complicat, dar nu fără speranță. După cum știți, naturali puri nu sunt, există puțină vodcă.

Așteptați până când obiectul va lua o cantitate suficientă de băuturi calde (înainte de aceasta, nu luați măsuri, puteți speria victima), încercați să fiți cu el într-un loc retras (pe stradă, toaletă, Cameră de utilitate), excitați-l și luați-l în timp ce este fierbinte.

Strategia pentru obiectivul 2

V-ați decis să schimbați relația de prieteni la parteneri sexuali. Ca și în cazul anterior, cazul este mult mai ușor dacă el este homosexual sau bisexual. Mai întâi trebuie să vă apropiați spiritual. Fiți în compania cu el la petreceri la prieteni comuni, încercați să stai lângă el sau dimpotrivă – să atragi cit mai des atenția si privirea lui asupra sa.

Fiți atenți cu el, ajutați-l în caz de necesitate, faceți griji și bucurați-vă cu el. După un timp, invitați-l să vă viziteze sub un pretext (discuri, reviste pentru a vedea), creând în prealabil într-o cameră o atmosferă intimă, uitați-vă la prezența vinului și a berii (vă va ajuta să vă relaxați), nu va fi inutil să aveți postere erotice, reviste, «neglijent» împrăștiate pe masă.

Vă puteți lăuda cu colecția de fotografii și video gay pe computer. Atunci când el de alcool beat se va relaxa și din erotismul vizionat se va excita, puteți începe să-l atingeți «accidental». În timp ce el se va uita la conținutul computerului, du-te la el din spate, ca și cum ai vrea să te uiți și să-ți apropii fața de fața lui, astfel încât să poată simți căldura corpului tău, să-l respiri pe gât și pe urechi, care sunt la mulți bărbați sunt zone erogene. Când ispititorul este destul de excitat, sărută — l cu un sărut lung și blând-mai departe este în puterea ta, fă ce vrei cu el.

În cazul naturalului, puteți acționa, prin urmare, planul însuși, numai alcoolul va avea nevoie de cantități mai puternice și mai mari, erotismul este folosit natural sau bisexual. Cel mai probabil, la începutul acțiunilor active, victima va rezista, să fiți persistent în acest caz, dar acțiunile dvs. ar trebui să fie tactice și moi.